Skip to main content

Yhdessä pelastamme ihmishenkiä ja muutamme elämiä

 • Neljä nälänhädästä kärsivää maata

  Noin 20 miljoonaa on tällä hetkellä Etelä-Sudanissa, Somaliassa, Nigeriassa ja Jemenissä humanitaarisen kriisin edessä. Ihmisiä kuolee nälkään, ja pelkästään Etelä-Sudanissa miljoonan lapsen arvioidaan kärsivän akuutista virheravitsemuksesta. Monet heistä kuolevat, jos emme saa toimitettua heille pikaisesti ruoka-apua. WFP on paikan päällä joillakin vaikeimmin kärsivillä alueilla, mutta tarvitsemme apuasi tavoittaaksemme yhä useammat apua tarvitsevat ihmiset. Tee lahjoitus hätärahastoomme tänään. Auta pelastamaan ihmishenkiä.
 • Auta meitä saavuttamaan maailma ilman nälkää

  Jatkuvien kriisien ja konfliktien vuoksi voi usein tuntua siltä, että emme voi tehdä paljonkaan auttaaksemme, mutta sinä voit auttaa tänään. Määritä kuukausilahjoitus ja auta meitä saavuttamaan maailma ilman nälkää. Lahjoituksen tekeminen on helppoa, se vie vain muutaman hetken, ja pienikin lahjoitus kuukaudessa vaikuttaa välittömästi lasten ja heidän perheidensä jokapäiväiseen elämään. Vastineeksi lähetämme sinulle päivityksiä ja tietoja siitä, miten tukesi pelastaa ja muuttaa ihmishenkiä.
 • Kriisit: Lahjoituksesi voi pelastaa ihmishengen

  WFP työskentelee kriisitilanteissa, joiden määrä on ennennäkemätön, ja sinun tuellasi voimme jatkaa henkiä pelastavaa toimintaa. Esimerkiksi Jemenissä lahjoituksesi avulla voidaan tarjota perheelle kuukaudeksi ruokaa, kuten vehnänjyviä, linssejä, kasviöljyä, suolaa, sokeria ja proteiinipitoista vehnä-soijasekoitusta. Ravitsemustuki voi usein pelastaa vauvan, pienen lapsen ja äskettäin synnyttäneen äidin hengen.
 • Muutamme elämiä: Fatmehin tarina

  Fatmeh on syyrialainen pakolainen, joka asuu Libanonissa. Hän pakeni Syyriasta nuoren perheensä kanssa. Hän kertoi meille, että hän sitoi epätoivoisesti huiveja poikiensa mahojen ympärille öisin, jotta he eivät heräisi itkemään nälän vuoksi. Hän kuitenkin löysi toivoa WFP:n lahjoittajien ansioista: ”Kiittäkää ihmisiä, jotka kuulivat tarinamme ja välittivät meistä. Olen erittäin yksinäinen ilman perhettäni, mutta tunnen itseni vähemmän yksinäiseksi, kun tiedän, että ihmiset tietävät olemassaolostani. Pyytäkää heitä rukoilemaan puolestamme ja Syyrian puolesta.”
 • Kouluruoka: Zaran tarina

  Zara on 13-vuotias ja käy koulua Tšadissa. Zara opiskelee ahkerasti, sillä hän uskoo parempaan tulevaisuuteen. Hän haluaa käydä koulun loppuun, mennä yliopistoon ja valita itselleen ammatin. Kouluaterioiden ansiosta Zara voi käydä koulua, sillä kouluateria on usein ainoa ateria, jonka Zara ja monet hänen kaltaisensa saavat päivässä. WFP:n kouluateriat antaa merkittävän edun nuorten oppilaiden mahdollisuuksiin tulevaisuudessa.

Onko lahjoituksellani merkitystä?

 1. tyttö ja ruokaa
  15 eurolla voidaan ruokkia nälkäinen lapsi kuukauden ajan
 2. lapsi WFP:n ruoan kanssa
  45 eurolla voidaan tarjota lapselle ruoka-avustusta kolmeksi kuukaudeksi
 3. lapsia WFP:n ruoan kanssa
  75 eurolla voidaan tarjota yhdelle perheelle WFP:n ruokalaatikko, joka sisältää ruokaa kuukaudeksi.

Auta meitä saavuttamaan maailma ilman nälkää

Kuukausilahjoitusten avulla pelastetaan ihmishenkiä ja varmistetaan, että nälästä kärsivät ihmiset saavat tarvitsemaansa ravitsevaa ruokaa kaikesta riippumatta

Miksi lahjoittaa Maailman ruokaohjelmalle?

 • Maailmanlaajuinen läsnäolo

  WFP on maailman suurin nälkää vastaan taisteleva humanitaarinen järjestö. WFP:llä on joka päivä käytössään 70 lentokonetta, 20 laivaa ja 5000 rekkaa. Toimitamme ruokaa yli 75 maassa, ja rakenteemme ja logistisen osaamisemme ansiosta kykenemme tavoittamaan apua eniten tarvitsevat - missä tahansa he ovatkin. Voit olla varma, että tukesi menee suoraan sitä tarvitseville, ja yhdessä voimme pelastaa ihmishenkiä.
 • Olemme varautuneita kriiseihin

  Kun katastrofi iskee, WFP on usein ensimmäisenä paikalla. Tällä hetkellä maailmassa on ennennäkemätön määrä pitkittyneitä nälkäkriisejä, esimerkiksi Jemenissä, Etelä-Sudanissa ja Syyriassa. Tästä johtuen WFP tarvitsee enemmän kuin koskaan lisää resursseja. Lahjoituksesi auttaa meitä paljon - sen avulla voimme tarjota ravitsevaa, hengen pelastavaa hätäruokaa sitä eniten tarvitseville lapsille ja perheille.
 • Emme pysähdy

  Työskentelemme 365 päivää vuodessa kellon ympäri toimittaaksemme ruokaa nälkäisille. WFP:n ryhmien on kuljettava maailman ankarimmissa maastoissa aavikossa, suolla ja viidakossa. Kun emme pääse ruokaa tarvitsevien ihmisten luo maanteitse, rautateitse tai jokea pitkin, käytämme lentokone- tai helikopterikuljetusta. Voit luottaa meihin ja olla varma, että lahjoituksellasi autetaan sitä eniten tarvitsevia.
 • Työntekijämme ja sinä

  WFP:n suurin vahvuus on sen työntekijät, jotka työskentelevät ympäri maailmaa ja usein vaikeissa olosuhteissa, joissa turvallisuusriski on huomattava. Tee kuukausilahjoitus ja ryhdy auttamaan meitä saavuttamaan maailma nälkää. Lahjoittaminen on helppoa, klikkaat vain tällä sivulla olevaa kuukausilahjoitus-nappia. Lahjoituksen tekeminen vie vain muutaman minuutin ja voit auttaa eniten apua tarvitsevia kuukausi toisensa jälkeen.