Skip to main content

World Food Programmella (WFP) on pitkä kokemus onnistuneista kansainvälisistä kumppanuuksista, minkä vuoksi järjestö asettaa korkeat vaatimukset myös yksityisen sektorin suhteille. Nämä suhteet yhdistävät teknisen avun ja tiedonsiirron rahallisiin avustuksiin, joiden avulla ratkaistaan maailmanlaajuisia ongelmia ja luodaan mitattavia liiketoiminnallisia tuloksia. WFP luo kunkin yhteistyötahon kanssa strategisenkumppanuuden, joka huomioi yhteiset kiinnostuksenkohteemme ja tavoitteemme. WFP jakaa asiantuntijaosaamista kumppaneidensa kanssa, minkä avulla myös yritykset ovat mukana luomassa maailmaa ilman nälkää.

WFP toimii lähes kaikkien toimialojen johtajien kanssa tuottaakseen yhteisiä onnistumisia, joita voidaan mitata kestävän kehityksen tavoitteiden avulla. Ei nälkää -kehitystavoite on etenemissuunnitelma, jonka mukaan voimme seurata ja arvioida yhteistyömme edistymistä.

WFP hyödyntää kumppaniensa alan johtavaa tietämystä, asiantuntemusta ja asemaa vahvistaakseen toimintaansa, saadakseen viestinsä kuuluviin ja rahoitusta ohjelmilleen. Yhteistyön tuloksena syntyy ratkaisuja maailman tärkeimpiin haasteisiin, mikä auttaa kehitystavoitteen 2 saavuttamisessa vuoteen 2030 mennessä.

”Me MasterCardilla uskomme, että hyvä yhteistyö voi synnyttää suuria mahdollisuuksia, jännittäviä aloitteita ja käänteentekeviä kokemuksia. Yhteistyömme World Food Programmen kanssa on askel kohti tärkeintä tavoitettamme, maailmaa ilman nälkää.” 

− Ajay Banga, toimitusjohtaja ja konsernijohtaja, MasterCard Worldwide

Miksi World Food Programmen kanssa kannattaa tehdä yhteistyötä?

  1. 70 % yrityksistä aikoo huomioida YK:n kestävän kehityksen tavoitteet osana toimintaansa seuraavan viiden vuoden aikana
  2. 94 % kuluttajista todennäköisesti vaihtaa tuotemerkkiin, joka edustaa sosiaalista vastuullisuutta
  3. 74 % työntekijöistä sanoo työnsä olevan antoisampaa, jos heillä on mahdollisuus samalla vaikuttaa positiivisesti sosiaalisiin ja ympäristöön liittyviin kysymyksiin